Living Proof

Living Proof

Living Proof lost de moeilijkste, maar meest voorkomende, haarproblemen op met wetenschap en gepatenteerde technologie.

De oprichters zijn haarstylisten en biotechnische wetenschappers die de beperkingen van conventionele producten beu waren. Zij creëerden producten met een simpele ambitie: een oplossing vinden voor de meest voorkomende haarproblemen zoals frizz, beschadigd, fijn en futloos haar.

Twintig patenten, meer dan 50 producten en meer dan 165 awards later, ontvangt Living Proof talloze liefdesbrieven die ze bedanken voor het nakomen van de belofte die ze maken.

We are the science. You are the Living Proof.®

Volg ons op social media

OLAPLEX

Olaplex word gezien als de grootste technologische doorbraak in de cosmetische industrie in jaren.

Chemische behandelingen zoals kleuren en blonderen, en thermische behandelingen zoals fohnen en het gebruik van de stijltang beschadigen het haar. Olaplex herstelt de zwavelbruggen die door deze processen verbroken worden waardoor het haar weer sterk en gezond aanvoelt.

  • Versterkt beschadigd haar
  • Verminderd beschadinging tijdens het kleuren
  • Silconen, olie en sulfaat vrij

Volg ons op social media

Goldwell

Een product voor stylisten

Exclusief voor en door kapsalons

De producten van Goldwell zorgen voor indrukwekkende resultaten. Dankzij de innovatieve ingrediënten en toepassingen kan het haar optimaal gestyled worden. Dit Duitse merk groeit goed mee met de trends en zorgt daarnaast voor de beste haarverzorging.

Goldwell bied effectieve milde en vooral veilige haarproducten die zorgen voor nog mooier haar. Alle producten zijn geheel dierproefvrij.

Volg ons op social media

Redken

Alleen het beste voor je haar

Redken is al jaren lang marktleider wanneer het aankomt op het kleuren van haar. Redken is een product met kwaliteit dat doet wat het belooft en dat perfect aansluit op de behoefte van u als klant.

Volg ons op social media

Plan direct zelf een afspraak in via onze online agenda
Of bel 050 204 1607

Maak een afspraak